Tanda bersalin

Assalamualaikum,ibu2 saya minta tlg untuk pandangan. Harini saya da 38w start semalam asyik cirit je perut sakit lain mcm sampai ke pinggang, lepastu x sakit dah. And then sakit dtg balik tapi lepas mmbuang da ok. Itu tanda bersalin ke mcm mana sbb berulang.Tapi skrg dah x sakit. Soalan saya bila ibu2 decide nak pergi hospital check ctg ya? Baby first saya jadi tak ada pengalman.#pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

saya pergi check ctg biler contraction kne satu malam X tidur . pergi check rupanya jalan dah bukak