Kehamilan

Assalamualaikum... Gatai tangan nk try lagi... Yg atas tu yg semalam tapi garisan cm kabur... Arini yg bawah tu baru test kol tadi.. Line terang sikit... Mohon pencerahan #firstbaby

Kehamilan
4 Các câu trả lời

congratulations alhamdulillah you're pregnant ..take care jangan lupa ambil folic acid yea ..susu jangan lupa minum tapi jangan pula makan folic acid dengan air susu atau kafein nanti zat besi hilang pula ..tunggu lagi 1minggu awak boleh pergi hospital atau klinik berdekatan untuk scan kedudukan kantung tapi janin masih belum nampak jika masih awal apa² goodluck banyakkan berdoa jaga pemakanan

4y trước

welcome

jgn lupa ambil acid folic tau kalau dh tau pregnant

4y trước

Ok sis

Alhamdulillah tahniah sis😍

4y trước

klu cmtu confrm dh.. kalau nak lagi kepastian boleh tunggu 5-6 lagi..nti cek balik

Syukur.. tahniah

4y trước

Sama-sama sis 🥰