Kuning anak

Assalamualaikum...anak saya dh 12 hari ulang alik klinik sbb kuning dia tk nak turun btol2😭sapa ad tips untk cepatkan turunkan kuning baby please comment🙏#bantusharing

Kuning anak
34 Các câu trả lời

Menyusu....Dan mandikan air rebusan daun belimbing. Alhamdulillah hr ke 22 anak saya tiada kuning.

bg susu bdan byk....klu susu bdn kurg, bg susu formula newborn...nt dia berak, kuning akn kluar dri najis

cuba bg halia cina tumbuk gn titis air Haila cina kat mulut baby tu.insyllh hilanglah kuning bby tu

Kerap bagi bayi menyusu. Boleh sapu getah akar seruntun dekat tapak kaki bayi. Sekejap je kuning turun.

Sy anak 1st bgi jus anggur hitam sblm gi kk..ank ke 2nd sy mndikn air sirap sblm ke kk..dua2 ni mnjdi

kerapkan susu sis ..ada juga tips mandikan baby dgn air rebusan teh atau pun air rebusan daun inai .

kakak saye anak dia punya kuning naik last bgi susu kambing allhamduillah kuning dia kurang... :)

selain minum susu dada, sis mndikan dgn air dukong anak.. searcu Google utk tengok daun tu..

ibu makan anggur hitam dan kerap susukan baby. semoga dipermudahkan ye

Sy bagi susu dada je cukup 17 hari tu turun 76.3 kuning dy