Puting susu ibu

Assalamualaikum, Ada tak, ubat untuk puting susu ibu, luka sebab baby hisap.

7 Các câu trả lời

Saya pakai ubat sapu pun tetap pedih. Guna susu ibu sapu biar kering ok sikit tapi apapun anak dah sebulan lebih saya tahan sakit ok dah skrg sbb dia dah melecet n tepi2 tu dia terkoyak habis dah 😂😂😂

9mo trước

saya rasa benda tu betul,dalam masa dia menyusu pedih memang pedih,saya menangis tiap kali dia menyusu sebab dia sedut kuat sgt tapi dalam masa 2/3 hari luka tu sembuh Alhamdulillah.😭

sye guna air liur baby , lepas dia hisap tu sye biar je air liur dia mengering sendiri kat nipple .. nnti akan lembapkn nipple kan tak sampai 2 hari dah lega blik dah , smpai skrg tak pernah luka lagi dah ..

9mo trước

sya cuba buat, semoga menjadi dgn izin Allah.

Try nipple cream pegion. Harga dalam rm 15-17 . Sy pakai sehari dua da elok nipple x sakit .

9mo trước

terima kasih

sapu keliling puting guna susu ibu . orang urut ajar. Alhamdulillah membantu..

9mo trước

terima kasih

try pakai ni, pakai kerap lagi elok

9mo trước

terima kasih.

biar je lama² lps baby hisap ok..

9mo trước

baik lah, Terima kasih.

nursing butter