Kontraksi semakin berkurang

Assalamualaikum..ad ibu2 kat sini pernah alami kontraksi(mngeras +skit pinggang kebawah) yg sblm ni kerap(dlm 10min 3x) semakin berkurang tapi ad bukaan yg smkin bertambah? #baru35wdanadasejarahbabyprem36w+ #ingintahu

1 Trả lời

kalau alami kerap perut mengeras..better puan pergi ke hsptl kadar segera tuk dipntau oleh doc n nurse gn menggunakan mesin ctg tuk tahu keadaan bby dlm kandungan ok atau ada sesuatu abnormal yg brlaku..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

Aamiin..trima kasih atas doanya