Doakan yew

Assalamualaikum wbt Doakan saya mengandung yew mummy semua... Mungkin ada antara mummy yang makbulkan doanya... Saya juga doakan agar semua mummy semua dipermudahkan semuanya☺ Amin3x

30 Các câu trả lời

Wslm wbt, Semoga ada rezeki zuriat utk sis tahun ni..amin.amin. 🌹🌹

Waalaikumsalam, InshaAllah semoga sis dikurniakan zuriat.. Aamiinn

In sha Allah . Nanti ad rezeki sis .. bnyk kn berdoa yer .. ❤

Amiin semoga dipermudahkan hajat mummy jugakk. Amiin ya rabb

wslm wbt Semoga Allah perkenankan doaku untukmu. aminnn

Waalaikumussalam... smoga sis dimurahkan rezeki..

Insyaallah..amin..sy doakn agar doa sis dimakbulkan..

in shaa Allah..moga dimudahkan 🙂 amiinnn

Amen. Akan tiba pada waktunya

Waalaikumsalam.. Insyaallah..amiinn