Mohon doa dari semua

Assalamualaikum wbt.. mohon semua warga TAP mendoakan saya YUSNIZA IDRUS dapat bersalin normal tanpa sakit yang melampau, tanpa koyakan dan jahit dan selamat keduanya ibu dan bayi. Saya dah 38w. Ikutkan EDD 30/1/23. Scan baby semua ok dah engaged. Semalam dah contraction, jalan buka 3cm dan hari ni masih 3cm. Pakar buat S&S.. darah turun sikit.. dia bg tempoh lagi 3 hari untuk tgk progres. Harapnya selamat la bersalin sebelum tarikh jumpa pakar balik. Sy juga doakan semoga semua ibu² yang berjuang mendapatkan zuriat dimakbulkan hajatnya serta semua ibu² yg sedang menanti masa untuk bersalin dpt bersalin dgn selamat dan sihat seadanya. Amin ya mujib. #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

mg selamat smuanya dan dpmudahkan segalanya..Allahuma aamiin Ya Mujib .. oh ya jika puan ada ig nnti puan try la follow ig eja_confinementhelper.. dkt situ dia ada share tips bersalin tenang.dan mcm2 ilmu lg trmasuk berpantang dan sbagainya...in shaa Allah mana tw nnti ada rezki blh brsalin tanpa koyakkan...disini sy sharekan ssnya .hrp dpt mmbntu puan... 😉✌🏻

1y trước

sm2 kasih😉✌🏻

semoga dipermudahkan urusan puan..🥰🥰doakan sy jgak..due date 17/1

1y trước

Amin ya mujib.. moga selamat ibu & bayi 🤲