Hamil Dan Susu Badan

Assalamualaikum.. usia anak pertama dah genap setahun hujung bulan lapan yang lepas.. kini saya telah mengandung sekali lagi.. kalau ikut perkiraan dari tarikh miss period.. usia kandungan dah genap lima minggu.. saya nak tanya bolehkah saya teruskan penyusuan badan untuk anak sulung saya walaupun dalam keadaan mengandung..??

1 Trả lời

boleh je mommy 🤗 if x nak susu drop masa pregnant n nak kekal bertenaga boleh try Nufiya 🤗 www.wasap.my/60129876070/nufiyajelly