PERSIAPAN BERPANTANG

Assalamualaikum uolls.. nak tanya barang apa paling penting n tak membazir utk persiapan ketika pantang ea? disebabkan harga barang naik so nak beli yg penting² je utk diri sendiri berpantang #firstbaby

2 Các câu trả lời

maternity pad, overnight pad, pad biasa, minyak panas, breast pad, milk collector, pump susu, bengkung. thats all. stokin guna apa ada, baju guna baju sedia ada. pilis param tu mmg x guna.

1y trước

Tu la ada yg guna pilis param tu pun.. Kakak mas pun tak guna.. ada org kata ghisau masa menyusu jatuh kat baby pla😅