Sakit badan

Assalamualaikum Tak tahu la nak cakap ni soalan ke luahan. Baby saya bileh juga dikatakan berat. 2 bulan sudah 6kg. Sekarang saya sakit pergelangan tangan. Kedua dua pergelangan tangan. Kemudian sakit bahagian paha pula. Saya firstmom. Rasa letih dan sedih juga. Rasa satu persatu badan saya sakit😅. Jumpa fisio untuk ubat tangan. Last fisio cakap biasa kalau otot dah “luka/ lebam” maybe tak kan sembuh. Kalau nk sembuh pun ambil masa Ada yg senasib ke? Mungkin ada yg mahu share tips ke. Saya bekerja juga. Risau terabai kerja. Anak pun kdg merengek kerana saya selalu cepat sakit tangan tiap kali bawa dia. Huhu. Terima kasih ibu2 yg sudi menjawab#ingintahu #pleasehelp

5 Các câu trả lời

sama-sama kita... 10hr lps bersalin... ibu jari kanan tendon tersimpul dan ligamen kanan saya koyak.. saya pakai stokin aulora dan sarung lengan aulora..Baru lg mula pakai, sbb 5 kli urut tuam hampir x dpt guna tangan kanan, bby baru 3kg++ masa tu.. alhamdulillah skrang bulan k-3 masih rasa perit2.. tp dah semakin sembuh.. bby dah masuk 6kg++ for aulora info contact my mama 0162202171.. semoga Allah swt permudahkan segala urusan kita semua

Sama laa baby saya 2 bulan 6kg daa.. Saya plk jenis kurus.. Baby plk jenis x bole nk berjauh kne slalu berdukung smpai sakit tgan kaki pinggan n tulang belakang kd sekarang saya guna carrier jd bila dukung baby ada carrier yg support baby n senang nk bergerak buat kerja..

Sama ngan sy.... Skrg dh 3 bulan 7.7kg. Saya pergi berurut. Alhamdulillah lega pinggang sakit urat semua.skrg jari pulak yg kebas2. Moga2 cepat sembuh.

wah semangat 6kg.. mesti comel.. huhu.. baby sy 2 bulan 5 kg pn sy dah sakit2 belakang tangan semua..sy dala jenis kurus..hahaha

1y trước

campur juga susu badan sma susu dugru

pakai carrier