13weeks pregnancy

Assalamualaikum Sy nak tnya skrg Sy 13weeks tdi bru hntr sample kencing tu utk cek apa ya , ada yg brpengelaman .

4 Các câu trả lời

hahaha saya setiap kali checkup kk check air kencing. disebab kan air kencing tak okay , Tadi baru hantar sampel kencing. Haritu doktor siap bagi bekas sampel kencing bawa balik rumah . Then dah kencing pagi tu . hantar makmal. Kena banyak minum air masak . Saya ni alahan. Kurang minum air masak. Sekali sangkut air kencing. Mmg checkup asik suruh amik air kencing jelah

rutin tiap kali check up nurse akan check air kencing untuk protein dan darah. kalau nurse tak kata apa2 maksudnya okay tu. kalau ada apa2 masalah dia akan refer pada doktor dah.

kalo kat kk tu..nak tgk protien dlm air kencing n gula

sample yg mcm mana? bekas kecik atau 24jam?

10mo trước

sample tu biasa diambil tiap kali checkup. utk tgk ada protein atau gula dlm air kencing