PAKSA BERSALIN 37weeks

Assalamualaikum.. Sy dipaksa bersalin next week wktu usia kandungan 37week3day. Kena paksa bersalin sebab baby sy kecik 2.2kg ja skrg (36week5day). Ada tak pengalaman ibu2 kene paksa bersalin sebab baby kecik? Lepas bersalin kene tahan lama tak dalam wad? Firstmom🥹 Tolong info🥹

1 Trả lời

Saya skrng 38w3d duedate 17/4 ni .. saya lebih kurang mcm kes awak.. tpi berat baby 2.8kg cuma bila scan baby klihtan kecik.. smlm hampir kena admit.. nk induce katanya.. tpi dr bagi masa.. 17/4 ni kena serah diri ☺️ .. saya redho walau apa pun jadi .. jnji anak saya sihat dn saya juga..semoga segala urusan kita dipermudahkan 🤲🏻

1y trước

Terima Kasih Puan. Sedikit sebanyak kata2 Puan buat sy bsemangat. Sy agak tkut sikit sbb org kata kene paksa ni lagi sakit dari brsalin alami kan. Sbb ne 1st time, sy agak rasa tkut sikit🥺.