ubat kuat rahim

hi assalamualaikum. sy baru pregnant 4 weeks macamtu kalau kiraan last period. sy ad history keguguran tahun lepas. cuma skrg sy blur perlu ke klinik ke utk mntk ubat kuat rahim atau biarkan dulu kandungan ni utk beberapa weeks? sbb sy boleh dikategori rahim lemah sbb anak 1st dulu 10week sy dah gugur & skrg jd mcm trauma pulak. apa perlu sy buat ye? sy baru tahu sy pregnant smlm & masih tktau perlu ke klinik atau tak. takut kalau pi klinik doktor cakap baru2 lagi. #ingintahu

ubat kuat rahim
4 Các câu trả lời

boleh je mntk suggestions Dr pasal ubat kuat rahim. Dr akan bagi kalau perlu

8mo trước

terimakasih 💗