Mimpi peelik

Assalamualaikum smlm Saya mimpi menyusu baby, dngan seronoknya dlm mimpi tu Saya susukan baby, haih bangun ii baru la ingat yg seram ii , seronok la Kan bole susukan baby Kita haih,, mcm mana ea, dua Kali dh jdi

2 Các câu trả lời

awak preg. ke sis?, kalau yaa, risau juga, sbb org ckp mimpi myusu ni, tak elok. sblm tidur awak amik air sembahyang, baca al fatihah, ayat qursi , 3qul apa semua, tidur buka surah n ruqiah, risau juga jadi apa2x.

selalunya ustaz kata kalau mimpi susukan baby ni ada kaitan dengan saka. tapi allahualam la.