Ubat alergik

Assalamualaikum siapa kt sini nurse@dr? Boleh ke pregnant trimester pertama mkn ubat alergik ni ya ? #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

Ubat alergik
5 Các câu trả lời

Wsalam..sy wktu first trim, alergik gatal bdn..Dr bgi ubat ni utk mkn bila perlu..tp sy mkn sekali je, kebetulan wktu tu selsema teruk gatal hdung…mkn okay je, hilang gatal2 resdung…ubat ni selamat utk ibu hamil

Asssalamualaikum siapa pernah kena kencing sakit .. untuk hilang selain minum air barli .apa lagi yaa ?

lebih baik jumpa doktor Dan inform awak mengandung. Ada ubat tak sesuai utk ibu mengandung Dan menyusu

Ubat ni saya makan masa selesema je, mmg dari farmasi + selamat utk pregnant mom

ubat ni selamat untk ibu mengandung...tpi ambil bila perlu