Berat statik

Assalamualaikum semua,ade tak yg pregnant trimester ke 2 ni berat mommy statik jer ? Sebab berat saya 58 kg atau 59 kg jer,turun naik gituu jer ..bulan depan dah kena jumpa doc pemakanan pulak ..saya makan banyak tapi still berat mcm tu jer ..lagi 1 saya gdm on diet ..#ingintahu #pleasehelp

4 Các câu trả lời

okay je janji brt ank ikut graf..

6mo trước

tadi scan berat anak doc kata berat dia mcm dah 30 mggu padahal saya baru 28 mggu 2 hari ..berat saya pon baru naik skilo😂 gelak jer doc tu ..