banyakkan Susu ibu

Assalamualaikum semua, selain lobak putih,sayur Apa Yg boleh banyakkan Susu ibu, Ataw ade cara/ petua

13 Các câu trả lời

demand Vs supply sis. Semakin banyak bayi menyusu/hisap, semakin banyak Susu. susukan waktu malam hasil Kan hormon prolactin. Yang hasilkan Susu. Dan banyakkan minum air masak. InshaAllah susu akan banyak. 😍

byk..susu kurma.kurma.longan.horlick.sawi. susu kambing.beli air cikang je sis...pastu bykkn mkn nasi n minum air masak

sy bli milkboosteer je nk bg byk susu....tp lama kelamaan susu meriah sndri sbb kerpkn pnyusuan

Sy minum susu kmbg..susu banyak..walaupon xsuke tp demi baby..susu mmg meriah

Alhamdulillah Terima kasih semua Sahabat yg bagi info Berminat bt saya

jaga demand susu + power pumping & minum air masak byk2 eat healthy

sy minum horlick suam2 .. pastu baru pam utk stock susu ank..

Sy ambil supplement sis set penyusuan shaklee alfalfa+esp

minum air laicikang,air horlicks

Saya makan biskut oat. 😍