Alahan teruk

Assalamualaikum semua, saya skrg baru 7w. Alahan saya agak teruk. Makan apa pun mesti muntah balik, sentiasa rasa loya. Macam mana nak atasi ya? Nak pakai minyak cap kapak pun saya takut sbb ada yg kata tak elok utk kandungan. Macam mana ni :(

4 Các câu trả lời

waalaikumussalam...cuba try error apa² yg makan..lagi elok amalkan madu kalau awak boleh makan...buah orange..untuk tambah nutrisi awak and baby...if rasa loya kan selawat and cuba makan sikit² sbb nk tak nak perut kena isi klau tak antibodi lemah and boleh effect perkembangan baby sbb kandungan masih baru

7mo trước

*apa² yang boleh makan

u try n error dlu mkn , kalau xtahan sgt pergi emergency jgn pksa diri kt rumah nanti effect bby mcm i, skrg u kna pikir u n bby tauu. keep strong okayy. 🤍

kalau saya tak boleh makan benda yang saya sendiri masak, kalau orang lain masakkan boleh telan

Jangan biar perut kosong