Turun tanda lendir + darah.

Assalamualaikum semua, saya nak minta semua doakan saya. Lepas turun tanda pagi tadi, saya ke hospital and bukaan dah 3cm. Sekarang tengah layan sakit hehehe. Semoga urusan kita semua dipermudahkan. Allahuma amin.

7 Các câu trả lời

semoga di permudahkan sis.. sy pon da trun tanda lendir campur darah,tp bukaan bru 1cm n xde kontraksi lg da 3ari.. doa kn sy cpt besalin ya😊 due 8/7

2y trước

semoga dimudahkan bersalin. amiin

wslm..smOga d prmudahkn urusan sis nanti..dOakn saya & ibu² yg lain juga d prmudhkn urusan ya

Waalaikumsalam. Moga dipermudah sis bersalin ya. Aamiin ya rabbal alamin

semoga dipermudahkan sis ...semoga selamat semua

moga dmudahkn sgala urusan..selamat keduanya

semoga dimudahkan urusan ya . amiin

Semoga dipermudahkan