Hamil atau tidak?

Assalamualaikum semua .saya ingin bertanya .saya kalau ikutkan tarikh period 28hb sbb tiap bulan MMG xkn missed dan always tepat tarikh tapi strt 29hb subuh kluar darah mcm spotting wrna coklat mcmtu n tu pun darah xmelekat dipantyliner ..now 30hb msih spotting sedikit . N lately, sering letih,mengantuk, dada terasa berdnyut, demam n xblh tahan lapar plus sy kerja.. so adakah ada tanda2 pregnant dlm diri saya? Anyw bulan lepas sy bru miscarriage coz rahim saya lemah.. by the way nk chck tkut disappointed, but tghri ni Bru nk pgy beli pgnncy test.. #SeriusTanya

1 Trả lời

Xleh nk ckp klau sis xde buat upt lgi..upt blh tentukn..sbb simptom pregnt xsemua sama sis..blh jd tnda nk period or period tgnggu sbb last month sis ckp misscarriage kn..klau rahim lemah biasa Dr akn bg ubt kuat rahim klau next pregnt..Dr akn suggest 3-6bln utk pregnt lg lps ggur..sy pernh jgk misscrge, sy gap 6bln utk next bby..

5d trước

dh chck upt mcm samar2 sgt2..tny in law yg nurse bgthu tunggu lg smnggu..klau period xdtg jugak mtk sy trus ke kk..Abby wktu prggnt ank 1st pun after missed period 1 weeks pun still samar2 jgk..hopes lh ad rzeki utk ank kdua coz dh almost 4 years ank 1st