Rasa false contractions

Assalamualaikum semua.. saya 34weeks skrg.. nak tanya mommies2 semua.. kalau rasa mcm segugut tu sebenarnya false contraction ke?? sebab saya mmg dari remaja tiap kali period mmg segugut teruk hari pertama sampai ke3.. baru2 ni terasa mcm segugut yg selalu saya alami cuma tak seteruk yg saya selalu hadap time period dulu.. ni masih light2 lagi rasanya.. adakah ini permulaan fasa rasa false contraction? 🥺🥺#ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

Ya sis … contraction sebenar x smpai 5 minit dah sakit balik…smpai la baby keluar