Bantu saya..

Assalamualaikum semua.... Perlu ke sy check upt saya dah lewat 10hari period... Masa lewat 3hri haritu saya check negetif.... Boleh jadi positif ke sekarang???? Hampir 3tahun menunggu... #firstbaby #mommybuntu

2 Các câu trả lời

Boleh try upt lagi. Then lepas ni ambil tahu bila waktu subur sis. Try la buat opk. InsyaAllah tak rugi. Kalau subur lambat, period pun jadi lambat. Untuk pregnant kena tahu waktu subur yg betul. Jangan bergantung pada apps

try cek lagi