Tolong sy..

Assalamualaikum semua, period sy dah delay.. awal² haritu breast mmg ada terasa nyeri,letih nk tido je, test upt ada naik sgt samar².. tapi minggu ni sy terasa semua nyeri2 tu hilang n xda rasa pelik.. bula test upt xda lgsung double line dah.. knp boleh berlaku mcmni ya? Sedih...

1 Trả lời

Wassalam. Samar sgt belum tentu lagi pregnant awak. Sbb tu kena sentiasa check. Kalau pregnant makin pekat double line. Sometimes period delay atau ada symptoms tu banyak sebab.. hormones imbalance, stress.