Kesihatan mata ketika mengandung

Assalamualaikum semua pembaca budiman, saya tidak tahu adakah saya sesuai merujuk doktor. Mata saya sakit rasa seperti berangin. Jika saya pandang ke atas dan ke bawah, mula mata saya rasa tegang urat mata. Sekarang saya 6 minggu mengandung. Mohon semua ada pandangan, boleh utarakan. Pakar yang mana saya sesuai untuk dirujuk. #mataberagin

1 Trả lời

Mungkin mata kering cuaca pns2 nie..try beli eyemore ubat mata dlu..tp sy xpasti mengandung boleh ke tak..tny farmacist dlu..

1y trước

Owh, baik2. Faham. Cuaca sekarang kan panas. Terima kasih ya.