Daun Sirih

Assalamualaikum Hi Semua . Nak Tnye Siket . Kalau Miss V Kita Gatal Pastu Kita Amik Beberapa Helai Daun Sirih Serta Air Then Kita Masak Sehingga Mendidih . Boleh Ke Kita Rendam Miss V Kita Tu Dlm Besen Dlm Keadaan Kita Tgh Pregnant . #17Minggu2Hari#FirstBby #FirstMomAndDad

1 Trả lời

Gatal? Cuba bg tahu dgn doct then nanti dia akan ambil sample takut ada gbs je. Gatal selalu nya doct akan bg ubat insert untuk pregnant mom