Ingin tahu#

Assalamualaikum semua, nak tanya sikit ada tak mcm saya kat sini, anak no 2 lahir 2022 secara elective czer, skrg sd umur 1y6m, N saya ad ambik pil perancang noriday,mmng tak pernah skip.lps ambik pil tu stiap 3 bulan bru dtg haid..spttnya hjung bulan 10 period dtg tp smpai skrg tak dtg, bila cek naik 2 line n now dah 9w..Nak kena buka buku skrg ke atau tggu 12w?#seriusnanya

1 Trả lời

Boleh je dari skrg. Call @ walk in kk untuk info yang lebih tepat.