ajar anak ke tandas

Assalamualaikum semua.. Nak minta pendapat ibu2 semua.. Anak sy 1 tahun 10 bulan dan di taska dia diajar untuk ke tandas. Namun bila hujung minggu selalu dia taknk bila dengan sy jadi terpaksa berpampers. Ada tips2 ke nak latih anak ke tandas mcm mana? Atau apps yang boleh dipakai? Buat masa ni di taska, dia buang air semua berdiri (yg besar pun mcm tu ?) bulan 12 ni taska tutup, jd ingat nak sambung latihan. Ibu2 buat mcm mana ya?

2 Các câu trả lời

Bagusnya anak puan..👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻dah diajar.. anak saya masih pakai pampers..dh 2 tahun..saya pon xtau mcm mn nak latih