Keguguran

Assalamualaikum semua mummy2..saya d sini nak bertanya..siapa yg ada pengalaman lepas gugur sbulan 2 bulan tu..ada tak yg lekat trus lpas kguguran..and period tu terato tak lpas gugur..ada effect apa2 k lpas dpt tau pregnant tu..jum share2 yg ada pengalaman..

3 Các câu trả lời

waalaikumussalam sy prnah gugur anak prtma masa bulan 9 2023 slepas 3buLan Alhamdulillah skrg dah preg 13weeks period lpas kguguran teratur jgk.. rasanya takda effect apa2 juga sis rasa mcm preg ptma juga alahan sikit2 lagipun doc sarankan pregg slepas 3bulan rehat kan badan🤭 jadi InShaaAllah semoga kita smua baik2 saja utk kehamilan yg skrg🤲🥺

Sy miscarriage bulan ogos tahun lepas.. Lepas miscarriage tu period datang teratur juga. Skg pregnant balik, sudah 9 minggu ♥️ so far okey juga

me. 3 bulan lepas gugur terus lekat. alhamdulillah baby dah nak masuk 9 bulan dah. 9 bulan kat luar perut.