Minta Doa buat anakku🤲

Assalamualaikum semua, minta tlg doakan anakku Ayla cepat sembuh sihat seperti biasa Aamiin3 ya rabb🤲, ni dh 6hri dlm pantang tak kuat hati ni bila terfikir anak ya Allah😭 5hri dah stay wad jangkitan kuman paru2 dan kat buah Pinggang tinggi kendungan air garam. #

Minta Doa buat anakku🤲
2 Các câu trả lời

Wassalam, bismillah semoga ayla dan ibunya cepat sembuh dan diberi kesihatan yg baik aamiin ya rab .

semoga bb Ayla d beri kesihatan y baik..dan d angkat segala penyakit.. aminn3