ALAMAK!!!checkup hri nie HB low

assalamualaikum semua, ada x nasib sama cm saya. mcm mna cra korang naikkan HB korang bg cantik je stiap kali checkup?#seriusnanya #firstmom

2 Các câu trả lời

Saya minum jus delima gulsan every night. pastu seminggu before checkup saya avoid kopi teh milo. kalau pemakanan pulak kena banyak makan sayur hijau macam bayam. ubat jangan pernah skip yaa 🥰

1y trước

patut hri niee drop hb.. sebb kuat mnum milo nescafe... tq sngat2 sis bg thu info

Elakkan minum kafien. Mcm sy haritu hb drop juga. Lepastu sy stop minum kafien next punya checkup hb bacaan cantik balik.

1y trước

terima kasih sis bgthu info.. tu laa bila perut makin besar jdi nak mnuman brkfein... ptut laa hb jdi drop