Berat baby 39w

Assalamualaikum semua. Ada x mummy scan 39w berat baby dlm 3.5kg+ .... Besar sgt x? Ke okay je...

3 Các câu trả lời

tinggi sis brapa ? kalau mcm sye tinggi 170, berat baby skang 3.2kg doktor ckp normal. tp tkut lg besar pulak sbb due 13/7 tp baby takdek tanda2 nk kluar lgi 😂😂.

1y trước

berat sy 80kg+ preggy ni.. tinggi 157cm.. huwaaaa. ok x agak2 sis? 🤣 eee lebih kurang la sy sis. due 7/7 niii tapi mcm xdk gaya nk kuar lagi jeeee babynye 😣😣🤣

ya sudah besar macam comel.

1y trước

huwaaa harap dapt bersalin normal. 🤣 sis doakan yaaaa

bsar