Baby kena Pneumonia

Assalamualaikum saya tnya siapa yang ada baby lahir2 ada pneumonia mslah berkaitan pernafasan, hurm berapa lama ye admit ward

3 Các câu trả lời

Salam mummy. Depends pada hospital. Anak saya dulu masuk sebab wheezing. Dalam 4 malam 5 hari dekat private hospital

hi tny mommies smua. lps discharge baby kena mkn ubat x ? and warna najis dia mcm mne ye ?

Hi. Anak saya baru kena ni. Nak tanya baby awak warded berapa lama ya?