Sakit pinggang week 9

Assalamualaikum hi, saya pregnant 9minggu.. normal ke sakit pinggang sebelah kiri.. and rasa macam nak period… risau pulak 🥺

2 Các câu trả lời

Sy dah 11week cuma sakit pinggang Sikit2 ja.... Yg mcm nak piriod tu sy x boleh nak cakap sebb sy x alami lgsg. Nanti sis p jumpa dokter boleh tanya kan dokter OK...

Saya dri 11week sakit bdn belakang smua sakit nk tidur pun tak selesa kena cri tmpt yg selesa bru boleh tidur now dh 13week