KEPUTIHAN HIJAU

Assalamualaikum . Saya Pregnant 28 Week And Now Saya Punyaa Masalah Ada Keputihan Yang Bau Berwarna Hijau Dan Terkadang Disertakan Dengan Kegatalan . Boleh Bagi Solution Tak ? Ni First Time Saya Ada Keputihan Warna Hijau . Texture Keputihan Ada Yang Macam Jelly Jelly Sikit

4 Các câu trả lời

Kalau keputihan berbau gatal dan bertukar warna baik sis pergi klinik cek 😊 sebab nurse sarankan macam tu , dokter pun ada cakap . Saya keputihan yg terlalu jugak sampai bergumpal kalau lepas membuang saya tarik memang betul2 lendir tapi tak berbau tak gatal . Saya ada cakap dkt dokter dia ckp kalau berbau gatal dan bertukar warna selain warna putih cair tu dorg akan cek .. 😊😊

2y trước

Terima Kasih Mommy , Alhamdulillah Lepas Berbuka Semalam Saya Terus Pergi Hospital And Doctor Buat Pop Smear , Scan Serta Ambik Test Keputihan , Alhamdulillah Cuma Keputihan Biasa And Doctor Juga Beri Saya Ubat Masuk Lalu Miss V .

Pergi ke klinik, sis. Dulu masa anak kedua saya ada juga cuma takdelah sampai kehijauan. saya terus inform doc masa check up. Doc terus amik sample utk cek (pki mulut itik). Jangan takut2 k, sebab ini untuk kebaikan awk & bby. Alhamdulillah bila result keluar, masatu xde gbs. cuma keputihan biasa je sb hormon kehamilan. Doc bagi pil yang kena masuk lalu miss v tu.

2y trước

Terima Kasih Mommy , Alhamdulillah Lepas Berbuka Semalam Saya Terus Pergi Hospital And Doctor Buat Pop Smear , Scan Serta Ambik Test Keputihan , Alhamdulillah Cuma Keputihan Biasa And Doctor Juga Beri Saya Ubat Masuk Lalu Miss V .

kalau keputihan selain warna putih dan berbau, inform kat nurse time checkup. nanti doktor akan buat hvs test untuk tengok keputihan tu gbs atau tak.

2y trước

Terima Kasih Mommy , Alhamdulillah Lepas Berbuka Semalam Saya Terus Pergi Hospital And Doctor Buat Pop Smear , Scan Serta Ambik Test Keputihan , Alhamdulillah Cuma Keputihan Biasa And Doctor Juga Beri Saya Ubat Masuk Lalu Miss V .

Nanti checkup bagi tau nurse, nnti dorg srh cek je, takut jagkitan je sis. lebih baik cek. Insyallah x de ap

2y trước

Terima Kasih Mommy , Alhamdulillah Lepas Berbuka Semalam Saya Terus Pergi Hospital And Doctor Buat Pop Smear , Scan Serta Ambik Test Keputihan , Alhamdulillah Cuma Keputihan Biasa And Doctor Juga Beri Saya Ubat Masuk Lalu Miss V .