Cucuk depo

Hi assalamualaikum. Saya nk tnya mommies yg cucuk depo mcm saya. Saya ada cucuk depo pada bln 5. Dan dtg period pada bulan berikutnya. Utk bln ni tak sampai sebulan dr tarikh saya dtg period yg bln lpas dh kluar darah semula. Normal ke? Maaf la saya baru mula cucuk depo slpas lahir anak sulung jd tidak berapa arif sgt. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

kalau period seterusnya gap 15 hari dari last period tu supposedly takda apa lah. mmg dah new cycle. pakai perancang mmg akan ganggu hormon sikit. inshallah nanti lama2 ok. cuma kalau nk bersama suami, kena amal double protection juga ya. suami seeloknya pakai kondom & bersama diluar waktu subur puan.