Ujian fizikal, pacaindera&kecergasan.

Assalamualaikum,, saya nk minta pendapat.. ada x brpngalaman ikut ujian fiziksal SPA9 masa kndungan baru 10weeks? 25hb ni sya ada UFPK untuk polis penjara,, tapi hati saya berbelah bagi nk ikut atau x.. sbb risau juga memudaratkan kndungan.. tapi ni first time sya dpt pnggilan UFPK.. boleh bgi cadangan???🥺#secondbaby

3 Các câu trả lời

Puan dah bagitahu ke pihak dorang yang puan tengah mengandung, rasanya yang tengah mengandung dikecualikan, tapi tak pasti sekarang macam mana, puan cuba call tanya urusetia UFPK.

2y trước

Takpe puan, Insyaallah rezeki puan lain hari, kalau ada masa cuba call lagi pejabat hq atau bhgian ufpk