tambah susu

Assalamualaikum saya nak tnya ada x ubat yg boleh tambah kan susu..susu saya sudah kering..betol² perlu pertolongan

5 Các câu trả lời

bole cuba milkbooster sis dan mcm sy baru jak smlm susu drop then sy minum sup papaya .. syukur tgah mlm breast penuh, 😁sis bole cuba .. selain tuh mau bnyak minum air suam2

5y trước

ok sis👍harap2 menjadi😁

Wa'alaykumussalam wbt. Kalau ubat sy tak tahu sis. Dulu sy biasa cuba milk booster, selain sy banyakkan minum air and susu. Cuba buat sup lobak putih dan makan kurma.

5y trước

Ok tq.

Ni antara petua yg sis blh try. 1. Sup papaya 2. Air soya 3. Sup lobak putih 4. Sup ikan 5. Susu juna 6. Susu kurma

5y trước

Tak kisah sis. Yg penting air soya. Nak buat sndri pon boleh. Tpi sya mnum brand season/yeo's. Brand lain sya xle mnum nanti jdi batuk2

Banyakkan mnum air dan kurma...lobak putih pon sma.

Sama... susu kurang sbb tu cmpur df n fm...jns xde susu

5y trước

Kan....sma laa kite dh pelbagai cuba stil skt