Waktu scan yang sesuai

Assalamualaikum saya nak tanye waktu scan yang sesuai berape week? Kalau scan waktu 5week okay tak? #ingintahu

7 Các câu trả lời

Saya daa book appointment dgn DR 1/6 ni hari khamis..kandungan baru 5 weeks 3 days..sy nak buat scan sbb nak pastikan kantung ada di dlm rahim sbb sblm ni sy pernah gugur..tu takut skrg😢

1y trước

Yake…🥰🥰…last period sis 24hb juga?due date saya 29 Jan 2024…sis pun sama ke?

Bole scan dr 5w. Sy bru scan sabtu lepas, scan dr bwh nmpk kantung & yolk shj. Sy scan awl sbb pnh gugur dlu. Lg 2 weeks will scan again utk tgk jantung baby..

1y trước

okay baik. terima kasih 😉

Suggested first scan 8 weeks and above. Nak scan sekarang pun boleh tapi jangan risau or overthinking kalau tak nampak apa-apa sebab 5 weeks baru besar biji bijan.

1y trước

Yup even doktor yang suggest 8 weeks ke atas 😊

boleh je scan nak confirm kan kedudukan kantung dlm rahim or luar rahim, lepas 2 minggu boleh repeat scan lagi

sy last period 10/4 tp period x regular.scan dr ckp mcm 4 weeks je sbb xde nmpk kntung.rahim tgh menebal

okay . saya pun scan kat klinik .. tahu2 dah 5 week . happy bila dokter scan kandungan kita ♥️

8w above. 5w untung2 nmpk kantung kekdg x nmpk ape pon lgi

1y trước

baik. terima kasih awak 😉