Assalamualaikum

Assalamualaikum saya nak tanya. Period sy ni means dh teratur. Jadi yg bulan September sy dtg pada 28 hb /8.. So dah mmg ckup seminggu la kn. Sekarang dah masuk 3 hari turut2 waktu tengahari ada keluar coklat2. Dan kelmarin tengahari ada keluar setitik darah. Mase keluar coklat tu xrase apa2 lepas setengah jam rase nyeri bawah perut dan dada. Saya dah khwen 1thun 3 bulan berhasrat sgt nak anak. Tapi saya takut nk chek pregnant test, takut negative. Agak2 sy ni ada tanda-tanda preggy ke atau ape yer?

1 Trả lời

Wslm wbt. No need to scared. Better knows earlier. At least boleh jaga awal kalau positif.

5y trước

Mekasih kak fafa.