Alahan kurang Minggu 9

Assalamualaikum, saya nak tanya kepada ibu-ibu dan bakal ibu, normal ke alahan semakin berkurang pada minggu ke-9 secara tiba2.. setakat ni tiada pendrahan atau sakit perut.. sebelum ni saya xde muntah2 cuma mual dan sakit kepala.. tp mual tu dh kurg dan sakit kepala pon dh kurang.. breast masih sensitif.. kencing kerap masih berlaku.. #ingintahu

6 Các câu trả lời

baik jmpa nurse atau doktor saya msa ank kdua mcm tu xmntah xda rsa apa² tiba² scan² kantung kosong tp cuba ja checkup dlu.. harap² kndungab sis baik² saja..

10mo trước

lepas 2 hari dtg semula mabuknya.. tp xsekuat seblm ni.. bru scan seminggu seblm tu.. ok.. nnti mgu depan g KK pulak..

normal jee sis..saya ank sulung dari langsung xde alahan ...skrang tngah pregnant no 2..pun xde alahan..alahan atau x bukan penanda baby sihat atau x ..

10mo trước

alhamdulillah.. mesti best xde alahan.. rezeki😊😊

Normal la.. Sy tak ada alahan.. Kadang2 tak ingat tengah pregnant.. Dah 11 weeks.

10mo trước

alhamdulillah xde alahan.. 😊 doakn baby sy baik2 saja..

waalaikumussalam.. saya anak sulung dan no.2 takda langsung alahan..

10mo trước

alhamdulillah xde alahan.. bestnya😊😊

sama..sy pun mcm tu...

10mo trước

in Shaa Allah.. tp lepas 2 hari dtg semula mabuknya.. tp xsekuat seblm ni.. hrp2 ok je smuanya...

normal

10mo trước

terima kasih.. hrpnya begitu😊