ubat herba

assalamualaikum saya nak tanya, boleh x ibu mengandung makan ubat herba untuk buang angin? mak saya belikan di kedai ubatan herba, kata org kedai tu, boleh makan waktu pregnant..tapi sy masih was2 dan tanya ibu2 di sini..tq😍

3 Các câu trả lời

xboleh. herba ni panas, x kira la akar kayu ke herba cina ke jamu ke. semua panas. boleh sebabkan keguguran. jgn berani2 minum. boleh sebab kan keguguran nanti. baik buat air halia je.

2y trước

setuju...air halia suam

Jangan sis takutt haha. Better makan makanan yg boleh buat kuar angin. Sy kalau makan ubi kentut saja 🤣

herba jamu sume xboleh..