Terima kasih yg menjawab ❤️

Assalamualaikum saya nak tanya 17week boleh tak nak makan makanan ringan? Tetiba teringin sangat nak makan seperti supering , cheezel 🥹 #firstmom

3 Các câu trả lời

boleh sis. cuma buat lepas ngidam, jangan makan banyak. saya makan je megi ke biskut ke aiskrim ke etc. janji kita reti kawal portion kita, dan make sure ada juga makanan berkhasiat yg kita makan seharian tu.

Wsalam. Boleh tapi jangan selalu ya. Sebab 17w, baby dah start boleh makan apa yang kita makan. Jadi lebihkan makan yang berkhasiat utk tumbesaran baby.

boleh awak, buat rasa2.