UPT samar

Assalamualaikum & hi. Saya mau tnya, ne single line or double line? Saya baru 4 hari lewat period. Gatal tangan mau check tadi subuh ? ne yg saya dapat. Maaf saya first time, tiada pengalaman. Harap ada yg sudi membantu. Terima kasih ☺️

UPT samar
20 Các câu trả lời

tapi mcm dua line je tu, tggu lagi and chexk balik sbb mmber pun mcm tu kgk

4y trước

In shaa Allah, aamiin aamiin aamiin. Ya nnti saya check balik. Thank you 💕

Lbh kurang sy sis Upt samar. Tp sy lewat 7hari. Hrap ada rezeki kita ☺️

saya nampak 2 line tapi yg 1 tu macam kabir ke mata saye yg kabur

4y trước

Hehe tu la. Saya pun pndai binggung. Hehe. Nnti saya check lagi 😬

In shaa Allah ada. Nanti tggu lagi seminggu ke, check lagi ye.

4y trước

🤗🤗

Double line tapi samar..confirm pregnant ni☺️☺️☺️

4y trước

In shaa Allah, aamiin aamiin aamiin 💕

Tgu lg smgu sis.. insyallah ada rezeki..❤️❤️

4y trước

Ok sis. In shaa Allah, aamiin. Thank you sis 💕

Samalah..minggu depan baru scan lagi..🥰✌

4y trước

Syukurr. Semoga sentiasa dlm rahmat Allah. In shaa Allah, aamiin 💕

Double tpi samar

4y trước

In shaa Allah, aamiin. Nnti saya check lagi 💕

ada tu😍

Ade tu