prepare bilik pantang

Assalamualaikum, saya masuk 36 weeks.. nak tanya, bilik pantang ni mcm mana ye? bilik tak prepare lagu untuk pantang.. ok ke guna katil? atau guna tilam je? katil baby nak letak kat mana?

2 Các câu trả lời

Kalau bilik ada bilik air lagi bagus sebab dekat. Boleh je pakai katil atau tilam ikut keselesaan awakk . Katil baby kena letak dekat dengan katil awak

4mo trước

kalau katil baby letak sebelah katil, tak susah ke saya nak naik katil? sebab katil baby takde roda.. pastu almari baju baby kena letak sebelah katil ye?

bilik pantang sllunya dkt dgn toilet je la rasa . n rasanya lagi okay guna katil ,sbb senang nak bangun . n katil letak dgn kita ,snang apa2x.