bercakap dengan janin

Assalamualaikum, saya first mom.. pregnant 15 weeks.. nak tanya, ibu2 sini cerita2 dengan baby dalam perut, setiap hari ke? takpe ke kalau ada skip sehari tak bercakap dengan baby? untuk ibu2 yang dah ada pengalaman, yg anak nya dah besar, ada nampak beza tak antara anak yg selalu kena usap perut waktu dalam kandungan dan teman bercakap waktu dalam kandungan dengan jarang usap dan jarang bercakap? share jom hehe perkara tu memang real ya? bukan mitos ya?

1 Trả lời

wsalam. sy tak kerap buat mcmtu sbb bkerja tp lps solat bykkn bc Quran. alhamdulillah ank lahir sihat, lincah.