Masuk mulut

Assalamualaikum. Salam sejahtera. Nak minta cadangan ibu semua. Anak saya suka masuk benda dalam mulut. Kadang kita minta dia bagi tapi ada benda yang dia suka, dia tak kan bagi dan terus masuk mulut. Mainan dia pun selalu masuk mulut. Tau tak cara tak nak bagi anak masuk barang dalam mulut. Terima kasih

2 Các câu trả lời

Sama dgn anak sy. Part of growing. Cara dia srlalu kna halang dia. Sy akan lightly slap tangan dia dan ckp no. Stoplah dia. Kekadang dia nk tnjk gengster juga, berlakon mskkan dlm mulut😅tp xde ape2.