7 mgu turun darah coklat

Assalamualaikum sahabat2..Saya pregnant 7 mgu scan dah ada kantung.kemarin Saya turun darah warna coklat pastu Saya terus g kecemasan.tgu punya tgu dorg cakap doct pakar xboleh terima Kes sbb ramai sgt so dirt pg appointment pg Hari ni.darah keluar tapi sikit2 ada mcm coklat merah gelap² tapi sikit la x sakit cuma duk rasa nk kencing sedia..risau punya risau darah Naik jgak laa..dah elok jumpa doct scan apa semua.doct cakap ada darah sikit. Ada kantung tapi masih kosong.turun darah ni mungkin dia nk jadi atau pun x.so doct x bg ubat apa pa sbb doct cakap x jadi janin lg.kantung ada tapi masih kosong so dia x bg ubat apa pa..2 mgu lg dtg scan balik.jadi Saya risau ada x sahabat2 jadi mcm saya..apa peelu Saya buat..Dan boleh ke x Saya minum jus mamariam

1 Trả lời

Hari ni Hari ke 5 Saya bleeding.saya terus p kecemasan scan doct cakap x nmpak apa pa..doct sruh balik rehat Dan tgu Hari temujanji 17/2. jika masih turun darah byk doct sruh p kecemasan..ada kah saya masih ada harapan🥺

2y trước

terima kasih semua..Saya baru ja turun seketoi kantung..ni Saya otw p kecemasan..doakan Saya🥺🤲🏼