Clomid/sy pesakit diabetis type 1 hba1c 6.8

Assalamualaikum sahabat semua...sy dah khwin 5thun pernah gugur skli thun lepas bulan7,sy mengandung secara normal x mkan clomid tp kandungan tu 12wk je..' lepas tu doc strt bg sy mkan ni la clomid,lps gugur tu smpai la 5x mkan tp tak berjaya jg. esok app doc kli ke 6.. dan esok tu sy pnya period tu Cd3... klu doc bg lg clomid ni apa tips ye..atau pemakanan kene pantang jg? ?.. buntu nk mngdung mcm org lain jg..

1 Trả lời

Eat clean je, stop kafein, turunkan berat sikit kalo bmi x cantik, kurangkan gula. Sy 7 cycle clomid baru berjaya pregnant.

4y trước

Ooo okay 😊