Alahan berkurangan

Assalamualaikum para ibu, nak tnya normal tak kalau da masuk 10weeks alahan semakin kurang? Sy dri 5 weeks alami gastrik, cepat masuk angin, mual/muntah, masuk 10 weeks gejala da berkurangan. Nak minta pendapat korang ye . First mom to be here 🥹

2 Các câu trả lời

waalaikumusalam.. sy pun alahan berkurang time masuk 11weeks tpi selera makan masi kurang jgk air putih pun tak bole telan.. sy pon 1st mom risau rasanya alahan brkurang dn perut pon mcm slim kdg boroi 😅 esok bru g kk buka buku risau 🥺

normal tu sis