Muntah2 dah stop tapi pening kepala pula

Assalamualaikum, normal ke kalau alahan muntah2 sekejap je dalam 4 hari lepas tu dah stop. Tapi sekarang rasa pening2 macam melayang2 je kepala. Sy skrg 6 w.

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam. Pengalaman masing² berbeza. Kalau saya masa 1 trimester memang selalu kena pening kepala. Nak berdiri lama sikit nak masak memang melayang² rasa. Selalu macam tu sb hb low time tu. Kena makan on time tapi portion sedikit² dan jangan lupa makan folic acid.